نماد سایت دریای شرق

خورش کاری تخم مرغ یه وعده ی غذایی هندی خوشمزه و بدون گوشت

خورش کاری تخم مرغ :

طرز تهیه خورش کاری تخم مرغ:

هندی‌ها یه خورشت تخم‌مرغ دارن که با برنج یا نان سرو میشه. تنوع خوبی محسوب میشه برای یه وعده غذای بدون گوشت.

تخم‌مرغهای آبپز در سسی معطر قرار میگیرند و تمام سس رو جذب میکنن! اگه طرفدار غذاهای اسپایسی هستی، حتما خوشتون میاد!

این غذا گاهی بدون سیب‌زمینی هم تهیه میشه و گاهی مقداری نخودفرنگی پخته جایگزین سیب‌زمینی! انتخاب با خودتون!

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه خورش کاری تخم مرغ :

سیب‌زمینی و تخم‌مرغ جداگانه را با مقداری آب بپزید و سپس پوست بگیرید.

سیب زمینی‌ را به صورت قطعات درشت خرد کنید. در صورت تمایل می‌توانید سیب‌زمینی را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و آنها را خرد کنید.

روی تخم مرغ‌ها با چاقو خط بیاندازید تا طعم سس در حین پخت به تخم‌مرغ نفوذ کند.

ساقه گشنیز را جدا کنید و ساقه را به همراه سیر ، زنجبیل و فلفل سبز تند دانه گرفته در هاون بکوبید تا حالت پوره پیدا کند.

برگهای گشنیز را خرد کنید و برای روی غذا کنار بگذارید.

در تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود، ادویه‌جات و پوره ساقه گشنیز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌جات به مشام برسد. سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود و نسبتا جا بیفتد سپس با مقداری آب لیمو، شکر و نمک آن‌ را طعم‌دار کنید. سیب زمینی و تخم‌مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر به آرامی بجوشد و طعم سس به خورد آن‌ها رود.

به هنگام سرو گشنیز خرد شده را روی خوراک بپاشید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل