نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه فرنی ورمیشل هندی با روش آسان و سریع در خانه + نکات کلیدی

طرز تهیه فرنی ورمیشل :

طرز تهیه فرنی ورمیشل هندی:

همه مدل فرنی و پودینگ و شیربرنج خوردیم… بیاین مدل هندی‌اش رو امتحان کنیم که با رشته‌های ورمیشل درست میشه!

این مدل فرنی، در هندوستان به نام sevyan kheer یا semiya kheer معروف است و در کشورهایی چون پاکستان هم تهیه میشه.

از انواع مغز آجیل در تهیه این فرنی می‌تونین استفاده کنید اما استفاده از بادام درختی، بادام هندی و پسته رایج‌تر است.

مواد مورد نیاز:

رشته ورمیشل و کره را با هم تفت دهید تا طلایی شوند. شکر ، شیر ، پودر هل را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به آرامی بجوشد و غلیظ شود.

خلال بادام، گلاب، کشمش و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس در ظرف سرو بریزید.

این دسر هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می‌شود.

*به جای شکر، می‌توانید از نصف قوطی شیر غلیظ شده شیرین (شیرعسلی) استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل