نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مغلی – یه دسر لبنانی سوریه ای کاملا گیاهی و بدون شیر !

طرز تهیه مغلی:

طرز تهیه مغلی:

مَغلی یا مُغلی ، یه دسر لبنانی، سوری که شبیه فرنی خودمونه اما کاملا گیاهی و بدون شیر با ادویه‌جات بیشتر و میکسی از مغزهای بادام و پسته یا کشمش که روی فرنی‌ها میریزند.

این دسر، عموما برای جشن تولد نوزادان درست میشه…

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه دسر مغلی :

خلال بادام ،خلال پسته، پودر نارگیل، کشمش و … برای تزیین و سرو

برنج شسته و آبکش شده را به همراه آب، شکر و ادویه‌جات روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. گلاب یا عرق بهار نارنج را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش دیگر بزند.

مغلی را در ظرفهای سرو بکشید و قبل از تزیین اجازه دهید کمی خنک شود. روی دسر را با مغزها و خشکبار دلخواه تزیین کنید.

این دسر را به صورت نیمه گرم ، هم‌دما با محیط یا سرد می‌توان سرو کرد.

خروج از نسخه موبایل