طرز تهیه مغلی:
طرز تهیه مغلی:
مَغلی یا مُغلی ، یه دسر لبنانی، سوری که شبیه فرنی خودمونه اما کاملا گیاهی و بدون شیر با ادویهجات بیشتر و میکسی از مغزهای بادام و پسته یا کشمش که روی فرنیها میریزند.
این دسر، عموما برای جشن تولد نوزادان درست میشه…
مواد مورد نیاز:
- برنج نیم دانه ۱ پیمانه
- آب ۶ الی ۷ پیمانه
- شکر ۱/۳ پیمانه
- پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
- پودرِ دارچین ۲ قاشق چایخوری
- پودر دانه رازیانه ۱/۲ قاشق چایخوری(به دلخواه)
- گلاب یا عرق بهار نارنج ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه دسر مغلی :
خلال بادام ،خلال پسته، پودر نارگیل، کشمش و … برای تزیین و سرو
برنج شسته و آبکش شده را به همراه آب، شکر و ادویهجات روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. گلاب یا عرق بهار نارنج را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش دیگر بزند.
مغلی را در ظرفهای سرو بکشید و قبل از تزیین اجازه دهید کمی خنک شود. روی دسر را با مغزها و خشکبار دلخواه تزیین کنید.
این دسر را به صورت نیمه گرم ، همدما با محیط یا سرد میتوان سرو کرد.