کالزونه با سس مارینارا:
طرز تهیه کالزونه با سس مارینارا :
کالزونه در اصل یه مدل پیتزای رویه بسته به شکل یه پیراشکی بزرگه … یه مدل خمیر با فیلینگ و سسهای مختلف میتونه یه دنیا طعم درست کنه… یک مدل فیلینگ رو براتون اینجا نوشتم و بعدش چندتا فیلینگ باحال دیگه رو تو پستهای بعدی براتون به اشتراک میزارم!
با درست کردن خمیر شروع کنید!
طرز تهیه کالزونه با سس مارینارا:
مواد لازم برای خمیر:
- آرد نان حدود ۵۰۰ گرم
- آب ۱ لیوان
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- مایه خمیر فوری ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۲ قاشق چایخوری
سه لیوان آرد، نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید.آب را اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورتیکه خمیر خیلی چسبنده بود مقدار دیگری آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.
خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید تا حدود ۲ ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
پس از این مدت خمیر را مجددا ورز دهید و به دو تا سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت را به صورت دایرهای به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. روی نیمی از آن سس بمالید و بقيه مخلفات دلخواه و پنیر را روی آن بپاشید و نیمه دیگر خمیر را روی آن بکشید و لبههای خمیر را به هم بچسبانید و کالزونه آماده را داخل سینی فر قرار دهید و با چاقو برشهایی روی خمیر ایجاد کنید. تمام کالزونهها را به همین طریق آماده کنید.
روی کالزونههای آماده شده، مخلوط کره و سبزیجات بمالید و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه بپزید تا طلایی شوند.
سس گوجه فرنگی:
- ۶ عدد
- سیر له شده ۱ تا ۲ حبه
- برگ ریحان ۲۰ گرم
- اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
- سرکه ۱ قاشق سوپخوری
- شکر ۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
در تابه مقداری روغن زیتون بریزید و سیر کمی تفت دهید سپس گوجه فرنگی، اوریگانو، سرکه، شکر، نمک را اضافه و بگذارید به آرامی بجوشد و غلیظ شود سپس نیمی از برگ ریحان را خرد کنید و به سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
کره سیر دار :
- کره ذوب شده ۵۰ گرم (یا ۴ قاشق سوپخوری روغن )
- سیر له شده ۱ حبه
- جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- پنیر پارمسان ۲ قاشق سوپخوری(به دلخواه)
- فلفل سیاه به مقدار لازم
تمام مواد را با هم مخلوط و روی کالزونهها بمالید.
مواد فیلینگ:
- زیتون حلقهای ۳ قاشق سوپخوری
- سوسیس یا کالباس ورقهای نازک خرد شده ۱۵۰ گرم
- پنیر موتزرلا رنده شده ۱۵۰ گرم
- ریحان خرد شده ۱/۲ پیمانه