نماد سایت دریای شرق

کالزونه با سس مارینارا – طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

کالزونه با سس مارینارا:

طرز تهیه کالزونه با سس مارینارا :

کالزونه در اصل یه مدل پیتزای رویه بسته به شکل یه پیراشکی بزرگه … یه مدل خمیر با فیلینگ و سس‌های مختلف می‌تونه یه دنیا طعم درست کنه… یک مدل فیلینگ رو براتون اینجا نوشتم و بعدش چندتا فیلینگ باحال دیگه رو تو پستهای بعدی براتون به اشتراک میزارم!

با درست کردن خمیر شروع کنید!

طرز تهیه کالزونه با سس مارینارا:

مواد لازم برای خمیر:

سه لیوان آرد، نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید.آب را اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورتیکه خمیر خیلی چسبنده بود مقدار دیگری آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید تا حدود ۲ ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

پس از این مدت خمیر را مجددا ورز دهید و به دو تا سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر قسمت را به صورت دایره‌ای به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. روی نیمی از آن سس بمالید و بقيه مخلفات دلخواه و پنیر را روی آن بپاشید و نیمه دیگر خمیر را روی آن بکشید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و کالزونه آماده را داخل سینی فر قرار دهید و با چاقو برشهایی روی خمیر ایجاد کنید. تمام کالزونه‌ها را به همین طریق آماده کنید.

روی کالزونه‌های آماده شده، مخلوط کره و سبزیجات بمالید و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه بپزید تا طلایی شوند.

سس گوجه فرنگی:

در تابه مقداری روغن زیتون بریزید و سیر کمی تفت دهید سپس گوجه فرنگی، اوریگانو، سرکه، شکر، نمک را اضافه و بگذارید به آرامی بجوشد و غلیظ شود سپس نیمی از برگ ریحان را خرد کنید و به سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

کره سیر دار :

تمام مواد را با هم مخلوط و روی کالزونه‌ها بمالید.

مواد فیلینگ:

خروج از نسخه موبایل