نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پلوی طلایی – غذای برزیلی فوق العاده خوشمزه و آسان !

طرز تهیه پلوی طلایی:

طرز تهیه پلوی طلایی برزیلی:

طریقه تهیه این پلوی طلایی آسونه، گیاهیه و واسه ما برنج‌خورا لذت بخشه!

به جای ذرت کنسروی، می‌تونین از دانه‌های ذرت شیرین تازه یا منجمد استفاده کنید.

مواد مورد نیاز:

پوست لیموترش را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

در تابه مقداری کره یا روغن بریزید و پیاز را تفتددهید تا طلایی شود. سیر ، زردچوبه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و وقتی عطر مواد به مشام رسید، برنج بدون آب را اضافه و چند دقیقه تفت دهید . با مقداری نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید .سپس نخود و ذرت را به همراه استاک و آب لیموترش را به قابلمه اضافه کنید . وقتی مواد به جوش آمد ، نیمی از ترکیب جعفری و گشنیز را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

بقیه گشنیز و جعفری خرد شده به هنگام سرو روی برنج بریزید.

خروج از نسخه موبایل