نماد سایت دریای شرق

دلمه گوجه بدون گوشت – طرز تهیه غذای ارزان و خوشمزه در خانه

دلمه گوجه بدون گوشت:

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی بدون گوشت :

این دلمه‌ها با دانه کینوآ آماده شدن، اما با بلغور گندم قابل جایگزینی هست!
دلمه‌ها را میتوانید در فر یا قابلمه روی اجاق آماده کنید.

مواد مورد نیاز:

سر گوجه‌فرنگی‌ها را برش بزنید و با قاشق داخل گوجه‌فرنگی‌ها را خارج کنید. همه گوشتهای خارج شده از گوجه فرنگی را پوره کنید.

کینوآ یا بلغور گندم را با مقداری آب بپزید و وقتی دانه‌ها نرم شد آبکش کنید.

در تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را تفت دهید تا نرم شود، سیر خرد شده و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. کینوآ یا بلغور گندم آبکش شده و پوره گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید، جعفری، ریحان ، اوریگانو و مقداری نمک و فلفل به مایه میانی اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
داخل گوجه فرنگی‌ها را با این مخلوط پر کنید.

دلمه‌ها را داخل ظرف نسوز بچینید. سس دلمه را اضافه کنید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید یا اینکه دلمه‌ها را در قابلمه دربدار بچینید و سس را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوجه‌ها بپزند.

سس دلمه:

۲ حبه سیر را در تابه با مقداری روغن تفت دهید، یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت دهید تا رنگ بیاندازد، حدود یک و نیم لیوان آب جوش ، مقداری نمک، فلفل ، اوریگانو و حدود سه قاشق سوپخوری آب لیموترش و یک قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد سپس روی دلمه‌ها بریزید.

خروج از نسخه موبایل