طرز تهیه داچ بیبی:
طرز تهیه داچ بیبی یا پنکیک آلمانی :
این پنکیک خیلی شبیه پودینگ یورکشایر انگلیسی هست اما بیشتر جنبه دسر داره! یعنی تو فر پخته میشه و اون قیافه چروکخورده و کج و معوج جزو مشخصات اصلی پنکیک آلمانیه!
تهیهاش آسونه، اما باید یه تابه یا ظرف نسوز داشته باشین که قبل از هر چیزی توی فر کاملا داغ بشه تا به این ظاهر جذاب برسی!
روی این پنکیک معمولا پودر قند الک میشه و به صورت داغ همراه خامه، میوه، عسل یا سسهای شکلاتی و کارامل و … سرو میشه!
گاهی حتی میوههایی مثل سیب با مقداری کره و شکر و دارچین به صورت کمپوت پخته میشن و توی اون حفره جذاب رو پر میکنن!
این دسر به صورت یک نفره درون تابههای کوچکتر یا ظروف سرامیکی نسوز نیز قابل تهیه است.
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۳ قاشق سوپخوری
- آرد ۲/۳ پیمانه
- شیر ۲/۳ پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- کره ۴ قاشق سوپخوری
- پودرقند برای سرو
- خامه و میوه های تازه برای سرو
- عسل یا سس دلخواه برای سرو
فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد روشن و تابه چدنی یا ظرف نسوز را داخل فر قرار دهید تا طی بیست دقیقه کاملا داغ شود.
تخممرغ، شکر، آرد ، شیر و وانیل را داخل ظرفی با همزن دستی یا درون مخلوط کن برقی با هم کاملا مخلوط کنید تا یکدست شده و گلوله آرد در آن باقی نماند.
تابهای که کاملا داغ شده است را از فر خارج، و کره را داخل تابه بریزید و کمی تکان دهید تا همه جای تابه چرب و کره ذوب شود.
مایه داچ بیبی را داخل تابه بریزید و بلافاصله به داخل فر برگردانید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلایی شود.
پس از پخت، از فر خارج و روی آن را با خامه، پودر قند و میوه تازه تزیین و با همان تابه سرو کنید!
نوش جان