نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پلوی سبز غذای خوشمزه و آسان کشور پرو !

طرز تهیه پلوی سبز:

طرز تهیه پلوی سبز:

پلوی سبز پِرویی

کشور پرو یه پلوی سبز با طعم گشنیز و فلفل تند با سبزیجات تازه داره، برای تهیه این پلو می‌تونین از استاک یا عصاره مرغ ، گوشت یا سبزیجات استفاده کنید. البته آب معمولی هم قابل جایگزینی هست اما با استاک طعم بهتری خواهد داشت. مقدار تندی رو هم طبق ذایقه خودتون تنظیم کنید، میتونین از فلفل‌های سبز بهاره تند، یا پودر فلفل قرمز یا سس چیلی استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

پیاز و هویج را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس نخود فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید در نهایت برنج آبکش شده را اضافه کنید و یکی دو دقیقه با کره تفت دهید.

در این مدت گشنیز را به همراه سیر، فلفل تند و فلفل سیاه و دانه گشنیز داخل مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و استاک مرغ را به آن اضافه و مخلوط را کاملا پوره کنید تا گشنیز کاملا پوره شود.

مخلوط پوره گشنیز را به قابلمه اضافه کنید و وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید و در صورتیکه استاک بدون نمک است مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

این برنج را میتوانید در کنار خوراک گوشت و مرغ یا با نیمرو و ماست سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل