نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه اشتروون – آموزش درست کردن پنکیک آلمانی با روش آسان

طرز تهیه اشتروون :

پنکیک آلمانی اشتروون، یه ترکیب خوشمزه از نانهای کم شیرین کوچیک کشمشی سرخ شده در تابه هستند. برای تهیه این پنکیکها از مایه خمیر استفاده میشه و معمولا به عنوان صبحانه در کنار خامه و مارمالاد یا مربا سرو میشن.

مواد لازم:

طرز تهیه اشتروون :

کشمش را با آب سرد به مدت ۱۵ تا ۲۰ خیس کنید.

در این مدت شیر را روی حرارت گرم کنید و اجازه دهید ولرم شود.

نصف پیمانه از شیر ولرم را با یک قاشق سوپخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و اجازه دهید مایه خمیر به عمل بیاید.

تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود، بقیه شکر ،نمک و بقیه شیر را به آن اضافه کنید.

آرد را در ظرف گود بزرگی بریزید و وسط آرد را گود کنید. مخلوط مایه خمیر و تخم‌مرغ را به وسط آرد بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه آماده شود.

کشمشها را آبکش و به مایه اشتروون اضافه و مخلوط کنید تا در تمام مایه به صورت یکنواخت پخش شود.

روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حباب بزند.

در تابه مقداری کره یا روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.

مقداری از مایه بردارید و با قاشق داخل روغن بریزید و روی آنها را با قاشق صاف کنید و وقتی پنکیکها از یک طرف طلایی شد، برگردانید تا از سمت دیگر نیز سرخ شود.

پنکیکهای آماده را در ظرفی بچینید و روی آن‌ها پودرقند الک کنید.

این پنکیک را میتوانید به همراه انواع مربا یا مارمالاد و عسل سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل