طرز تهیه کیک اسفناج پنیری:
طرز تهیه کیک اسفناج پنیری:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد یک پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه سر خالی
- برگ اسفناج تازه حدود ۱۳۰ گرم
- شکر نصف پیمانه
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- نمک یک پنسه
برگ اسفناج رو همراه با روغن توی بلندر پوره کنید تا خوب میکس بشه و یه پوره ی یکدست به ما بده .
طبق روال معمول فر رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم بشه و قالبتون رو اماده کنید (چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید ) قالب من ۲۴ سانتی بود
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدود ۵ دقیقه بزنید تا پفکی بشه و رنگش روشن بشه.پوره اسفناج رو به مخلوط اظافه کنید و بعد نصف آرد رو اضافه کنید و در حدیکه فقط مخلوط بشن هم بزنید بقیه مواد رو به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست بشه
مواد کیک رو توی قالب بریزید و مواد پنیری رو هم روش بریزید و با دسته ی قاشق به مواد پنیری شکل بدید.بزارید توی فر به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه تا زمانیکه رویه کیک تیره نشه ولی تستر تمیز بیرون بیاد.
مواد لازم لایه ی پنیری:
- کره ۲۵ گرم
- پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ کوچک یک عدد
- شکر ۵۰ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد ۱۵ گرم
پنیر و کره ی نرم را با همزنبزنید تا یکدست شوند سپس وانیل و شکر و تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و در نهایت آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه ی یکدست و لطیفی بدست بیاد.