نماد سایت دریای شرق

کرم شیر عسلی ماربل – آموزش درست کردن دسر آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه کرم شیر عسلی ماربل:

دسر کرم شیر عسلی ماربل:

مواد مورد نیاز:

آب سرد را در ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تمام ذرات پودر ژلاتین با آب مرطوب گردند، آن را هم نزنید. سپس ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند و گه گاه آن را هم بزنید.(روش بن ماری)


شیرگرم را کم کم به شیر عسلی افزوده و هم بزنید. وانیل را نیز به ژلاتین اضافه کرده و محلول ژلاتین را به شیر عسلی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. خامه را کم کم به مخلوط اضافه کنید خوب هم بزنید تا کاملا حل شود
مایع را به سه قسمت تقسیم کنید شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کنید و به یکی از ظرفها اضافه کنید
پودر نسکافه را با دوقاشق اب داغ حل کنید و به ظرف دوم اضافه کنید


ابتدا مقداری از مخلوط شکلاتی را کف قالب بریزید قالب رو بمدت چهل و پنج دقیقه یا وقتی که کرم نیم بند شد به یخچال منتقل کنید بعد کمی مخلوط ساده و دوباره یخچال بعد کرم نسکافه ای و…تا اخر و بمدت پنج ساعت توی یخچال نگهدارید تا کاملا ببندد.


میتونید در سه مرحله مخلوط را داخل قالب بریزید یا حوصله بیشتری به خرج دهید و مواد را کم کم اضافه کنید تا دسر شکیل تری داشته باشید یا دسر را ساده و بدون اضافه کردن شکلات و نسکافه درست کنید.

خروج از نسخه موبایل