نماد سایت دریای شرق

کیک سیب کاراملی – طرز تهیه کیک سیب کاراملی با روش آسان و حرفه ای

کیک سیب کاراملی:

طرز تهیه کیک سیب کاراملی:

برای قسمت کاراملی:

نشاسته رو توی نصف استکان شیر حل کنید و بقیه شیر رو بهش اضافه کنید .کره رو روی حرارت بزارید تا ذوب بشه بعد شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی بشه سیب رو بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد تابه رو از روی حرارت بردارید و شیر و نشاسته رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد بزارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا مایه غلیظی بدست بیاد بعد هم دارچین و وانیل رو اضافه کنید و کنار بزارید تا به دمای محیط برسه.

مواد لازم کیک :

قالب کمربندی ۲۸ سانتی رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید
فر روی ۱۷۰ درجه گرم کنید.آرد و بکینگ پودر الک بشه. کره رو با همزن بزنید تا از هم باز بشه. بعد شکر و وانیل رو بهش اضافه کنید . با همزن بزنید تا کاملا پفکی بشه و رنگش از زردی به سفیدی برسه.

حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و ماست رو اضافه کنی.در نهایت ترکیب آرد رو بهش اضافه کنید.توجه کنید که خمیر غلیظی باید بدست بیاد که شل و روان نیست و وقتی میریزیمش کف قالب باید با قاشق پخشش کنیم کف قالب و روش رو صاف کنیم.

(در صورت شل بودن مایه کیک مواد سیب و کاراملی میره زیر کیک و میسوزه ). بعد هم مواد کاراملی که خنک شده رو روی مایه کیکمون میریزیم . با قاشق بصورت مارپیچ زیر و رو میکنیم . بعد هم گردو خورد شده رو روش میریزیم . میره تو فر به مدت حدودی ۴۰ تا ۵۰دقیقه .زمان پخت بسته به فرتون کمتر یا بیشتر میشه.
توی این دستور گنجایش استکان ۱۲۵ میلی لیتر هست

خروج از نسخه موبایل