نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مربای زنجبیل بازاری با روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه مربای زنجبیل :

طرز تهیه مربای زنجبیل:

مواد مورد نیاز:

در مورد این مربا فقط تلخی گرفتن زنجبیل مهمه. پس زنجبیل هارو توی قابلمه حاوی آب جوش بریزید و بزارید ۵ دقیقه بجوشه و آبش رو خالی کنید
این کار رو ۵ بار تکرار کنید بعد از پنجمین بار که آب رو خالی کردید زنجبیل و شکر و هل و زعفران رو بریزید توی قابلمه و هم بزنید تا شکر حل بشه و روی حرارت ملایم مرباتون قوام بگیره و غلیظ بشه و تمام


بعدم بزارید توی دمای محیط کاملا خنک بشه
من مربا رو از حالت معمول کمی بیشتر حرارت دادم تا غلیظ تر بشه .(غلظت ربتش مثل عسل شده)


زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهمه و خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا هست.


از زنجبیل استفاده های متنوعی می شه از خواص زنجبیل می توان پیشگیری از: تهوع و استفراغ، کم اشتهایی، بی اشتهایی روانی، اسپاسم روده، برونشیت، مشکلات روماتیسم را نام برد.
ولی به قول ابوعلی سینا هر چیزی کمش داروست متوسطش غذا و زیادش سم است
پس زیاده روی نکنیم در مصرف این خوشمزه ها

خروج از نسخه موبایل