نماد سایت دریای شرق

بورک اسفناج سه پنیر – دستور پخت غذای خوشمزه و مقوی با اسفناج

بورک اسفناج سه پنیر:

طرز تهیه بورک اسفناج سه پنیر :

مواد لازم:

مواد لازم برای مرطوب کردن خمیر:

زرده ی یکی از تخم مرغ هارا جدا کنید و برای رومال نگه دارید و بقیه ی مواد (شیر روغن تخم مرغ) را مخلوط کنید و کنار بزارید
اسفناج رو بپزید و بعد از اینکه آبش کاملا کشیده شد همراه پنیر خامه ای و پودر سیر و پارمزان در بلندر بریزید و میکس کنید.


کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یک لایه خمیر کف ظرف پهن کنید و از مواد تخم مرغی با برس روی خمیر بمالید تا مرطوب بشه کاملا و لایه ی بعدی خمیر را بزارید و همین جوری ۴ تا ۵ لایه خمیر(بسته به ضخامت خمیری که دارید) رو روی هم بزارید و هر لایه رو جداگانه قلمو بکشید روی لایه ی چهارم یک سوم مواد اسفناجی رو بمالید و پنیر پیتزا روش بریزید و دوباره به همون ترتیب ۴ تا ۵ لایه خمیر روش بزاری و به این شکل سه لایه ی اسفناجی خواهید داشت.


روی لایه ی اخر هم چند لایه خمیر بزارید و روش رو با زرده ی تخم مرغ و کنجد رومال کنید و در صورت تمایل قبل از فر برش بزنید میتونید بعد از پخت هم برش بزنید.
توی فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی نیم ساعت تا وقتی که روی بورک کاملا طلایی شد بپزید.

خروج از نسخه موبایل