طرز تهیه اسکون سیب کارامل :
اسکون سیب کارامل:
۵۰ گرم کره را به شکل قطعات مربع کوچیک خورد کنید و بزارید فریزر حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت.
یک سیب متوسط رو رنده درشت بزنید.
۱۸۰گرم آرد سفید و یک پنسه نمک و ۵۰گرم شکر قهوه ای و ۱ ق چ بکینگ پودر رو در غذاساز بریزید و کره سرد رو اضافه کنید و پالس بزنید تا به شکل خورده نان دربیاد. زیاد نزنید که مواد خمیری نشه.
۱ ق غ خامه و سیب و نصف ق چ وانیل و ۱ تخم مرغ کوچک و ۱ ق غ سس کارامل رو به بلندر اضافه کنید و مرتب پالس بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد. خمیر چسبنده س .اونو به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر بریزید و صافش کنید و به چند قسمت مساوی تقسیمش کنید. در سینی روی کاغذ روغنی بزارید و در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بزارید و خیلی مواظب باشید که نسوزه.
بعد از خنک شدن با سس کارامل تزیینش کنید.
اسکون ها چیزی بین نان و شیرینی هستن و طعم میانه ای دارن .حتما امتحانش کنید خوشتون میاد
سس کارامل یامی تیست
۶۰ گرم کره رو روی حرارت ذوب کنید و بلافاصله ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای بریزید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه. بعد از روی حرارت بردارید و ۱۵۰ گرم خامه صبحانه بریزید و بزارید سرد بشه.
از انواع صنعتی هم میتونید استفاده کنید ولی فراموش نکنید که خونگیش هم سالم تره و هم خوشمزه تر و هم خیلی آسون