طرز تهیه کیک لبو:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱۶۰ گرم یا سه چهارم پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
- آبلیمو یک قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۲۰۰ گرم
- لبوی پخته و کاملا پوره و له شده یک پیمانه( یا کدوحلوایی)
- آرد ۲۵۰ گرم
- بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک لبو:
برای پوره لبو، ابتدا لبو رو بپزید بعد توی بلندر بریزید و پالس بزنید و بعد از هر چند تا پالس با قاشق لبو های خورد شده رو به سمت پایین فشار بدید و میتونید دو تا چهار قاشق سوپخوری هم آب به لبو ها اضافه کنید تا کاملا له و یکدست بشن( آب رو با کنترل اضافه کنید و آب زیاد به خورد لبو ندید
مواد را به دمای محیط برسانید
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید
قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید
تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با درجه متوسط هم بزنید تا سفید و کشدار شود سپس نمک و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید.آبلیمو و پوره لبو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید
آرد و بکینگ پودر را الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید تا یکدست شود
اگه دوست دارید کیک شما کاکائویی باشه میتونید یک چهارم پیمانه دیگه شکر رو به مواد در ابتدای کار اضافه کنید و همچنین دو قاشق غذاخوری از آرد رو با دو قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید
مواد رو توی قالب بریزید
زمان پخت بسته به فر شما و نوع قالبتون ۳۰ تا ۵۰ دقیقه هست
نوش جان
خوب و خوش و سلامت باشید