طرز تهیه کوکی دورنگ:
مواد مورد نیاز:
- کره سرد مکعبی خورد شده ۱۵۰ گرم
- آرد ۳۲۰ گرم
- وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ مرغ یک عدد
- پودر قند ۱۲۰ گرم
- نمک نصف قاشق چایخوری
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی دورنگ :
همه مواد به جز پودر کاکائو رو توی غذا ساز بریزید و میکس کنید بریزید توی کاسه و کمی ورز بدید مواد نباید چسبنده باشن اگه چسبناک بود کمی دیگه آرد به خوردش بدید.
مواد رو دو قسمت کنید و به یک قسمتش پودر کاکاهو رو اضافه کنید و به هر شکلی دوست دارید قالب بزنید .
ما بعد از قالب زدن های پسری دو تا خمیر رو هر کدوم جداگانه توی زیپ لاک گذاشتم و در زیپ لاک رو بستم و خمیر رو توی اون با وردنه تا جا داشت به شکل مربع باز کردم و گذاشتم یخچال که سرد بشه.
بعد از سرد شدن زیپ لاک رو قیچی کنید که خمیر رو سالم بیرون بیارید و دو تا رنگ رو روی هم بزارید و اگه لازم بود وردنه بکشید که کمی بیشتر باز بشه بعد رول کنید و رول رو زوی پودر نارگیل یا مغز دلخواه بکشید تا دور تا دور رول بچسبه به مواد.توی نایلون بپیچید رول رو و بزارید توی یخچال تا سرد بشه ۱ ساعتی وقت لازم داره.برای نتیجه ی خوب باید بیسکوییت ها سرد باشن و برن توی فر گرم.
رول رو طبق شکل برش بدید و توی سینی بچینید و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بسته به ضخامت بیسکوییت ها بپزید.هر وقت کف بیسکوییت تغییر رنگ داد سریع از فر بیرون بیارید و بزارید سرد بشه.
نوش جان