نماد سایت دریای شرق

نان پیروک انجیر توت – آموزش درست کردن نان خانگی خوشمزه و آسان

نان پیروک انجیر توت :

مواد لازم:

طرز تهیه نان پیروک انجیر توت :

خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه زمان بدید تا خمیر مایه فعال بشه سپس کره ی نرم(یا روغن جامد) تخم مرغ ها و بقیه ی شکر رو به مخلوط اضافه کنید و در نهایت آرد و نمک رو اضافه کنید تا جاییکه خمیر نرمی به دست بیاد که وقتی به سطحش دست میزنید چسبنده نیست.با سَریِ خمیر زن در حد چند دقیقه ورز بدید و روی ظرف رو بپوشونید و جای گرم استراحت بدید تا حدودا دو ساعت بعد که خمیر استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه.


تقریبا دو سوم خمیر رو کف قالب مورد نظرتون پهن کنید طوریکه دیواره های قالب رو هم پوشش بده.همونطور که میبینید من توی قالب تارت که دیواره کوتاه داره خمیر رو پهن کردم ابعاد قالب حدودا ۲۲ تا ۲۵ باشه خوبه.
مواد میانی رو روی خمیر بطور یکنواخت پخش کنید و از خمیر باقی مونده بصورت نوار های یک سانتی ببرید و روی سطح کار به هر شکلی که دوست دارید بکشید.

حالا فر رو روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه (۱۷۰ درجه برای فر های برقی با کانوکشن) و یک ربع زمان بدید تا فر گرم بشه و همینطور خمیرتون استراحت کنه.بعد از استراحت،رومالِ زرده تخم مرغ که با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط شده رو روش بُرس کنید و در صورت تمایل کنجد بپاشید و بره توی فر به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه.

مواد میانی: مواد میانی دلخواهه و میتونه انواع مربا یا مارمالاد یا حتی شگلات و خرما و ….باشه.من این بار با انجیر و توت درست کردم بدون شکر اضافه

به ۱۵۰ گرم مخلوط توت خشک و انجیر خشک قطعه قطعه شده کمی آب جوش اضافه کردم تا جاییکه فقط تا نصفه ی مواد رو بگیره و اجازه دادم تا نرم بشه و بعد آب اضافه ش رو گرفتم و میکسشون کردم و یک قاشق چایخوری پودر کاکائو و دو قاشق غذا خوری شکلات چیپسی بهش اضافه کردم . انواع مغز های دلخواه رو هم میتونید بهش اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل