نماد سایت دریای شرق

مارشمالو با پودر ژله : آموزش درست کردن مارشمالو بازاری در خانه

مارشمالو با پودر ژله

ژلاتین که بعد از ۵ دقیقه شکفته شد بزارید روی حرارت غیرمستقیم بن ماری یا توی مایکروفر تا کاملا شفاف و یکدست بشه و ژلاتین حل بشه

مارشمالو با پودر ژله:

مواد لازم:

طرز تهیه مارشمالو با پودر ژله:

پودر ژله رو داخل آب ولرم بریزید و ۵ دقیقه فرصت بدید تا شکفته بشه
ژلاتین که بعد از ۵ دقیقه شکفته شد بزارید روی حرارت غیرمستقیم بن ماری یا توی مایکروفر تا کاملا شفاف و یکدست بشه و ژلاتین حل بشه


یک قاشق گلوکز یا عسل رو اضافه کنید به ترکیب ژله ای و هم بزنید تا حل بشه
حالا با کمک همزن برقی حدود ۷ دقیقه با دور تند بزنید میبینید که حجمش زیاد میشه و کمی فرم میگیره
در نهایت داخل ظرفی که ترجیحا کاغذ روغنی انداختید و کمی پودر نارگیل یا نشاسته ریختید بریزید و بزارید کاملا دو ساعت توی یخچال خودش رو بگیره


من در جهت کاهش پسماند از کاغذ روغنی استفاده نمیکنم و یه کوچولو سخت از کف ظرف جدا میشه که اونم قلقش رو دستتون بیاد عادت میکنید ( برای دوستان پسماند صفری)
بعد از برش دادن کمی توی فضای خونه بمونه چسبندگیش رو از دست میده
میتونید چاقو یا کاتر رو کمی چرب کنید که راحت برش بخوره


این مارشمالو های دو رنگ در دو مرحله درست شدن با دو رنگ پودر ژله و اینجوری خوشگل شده و مناسب پذیرایی یلدایی هم هست


بسته اول رو درست کردم و کف ظرف پهن کردم و رفت یخچال تا رنگ دوم هم درست شد و روی رنگ اول ریختیم
اگه دیدین بعد از هم زدن مارشمالو بی رنگ شد میتونید کمی رنگ خوراکی اضافه کنید
ما از پودر ژله هندوانه برای رنگ قرمز استفاده کردیم که خیلی هم خوش عطر میشه.


این مارشمالو ها واقعا پوک و خوشمزه ن و بی نهایت آسون و سریع
یعنی شما دو ساعته مارشمالو دارید تو خونتون
نوش جان

خروج از نسخه موبایل