طرز تهیه کشک کدو :
طرز تهیه کشک کدو کرمانی:
سلام دوستان گلم
امروز با یه غذای اصیل از دیار کرمان در خدمتتون هستم که هم خوشمزه س هم مفیده و البته کم کالری اگه روغنش رو کم استفاده کنید
این غذا همون کشک بادمجان هست که کرمانی های عزیز با کدو درستش میکنن و به کشک کدو معروفه
مواد مورد نیاز:
- کدو سبز حدودا ۱۰ عدد
- کشک یک لیوان
- پودر گردو ۵۰ گرم( یا کمتر بنا به ذائقه)
- نمک و فلفل
- پیازداغ
- سیر داغ
- نعنا داغ
- روغن کم
کدو ها رو پوست میگیریم و به روش دلخواهمون سرخ یا بخار پز میکنیم
من کدوها رو رنده درشت میزنم و توی دو قاشق روغن تفت میدم تا هم سرخ بشه هم پخته بشه
کمی که کدوآب انداخت پیازداغ و سیر و نعنا داغ و نمک رو هم بهش اضافه میکنیم و با درب بسته میزاریم تا آبش کشیده بشه.
گردو و کشک رو بهش اضافه میکنیم و چهار پنج دقیقه تفت میدیم که طعم ها به خورد هم بره میتونید زرد چوبه یا زعفران هم بهش اضافه کنید برای رنگ بهترش.
غذای شما آماده س