نماد سایت دریای شرق

نان تست مغزدار دارچینی : آموزش درست کردن نان تست خانگی آسان و خوشمزه

نان تست مغزدار دارچینی

آب، خمیر مایه نمک، کره، تخم مرغ، عسل رو با همزن دستی خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. آرد را به تدریج اضافه میکنیم خمیر بدلیل وجود عسل

آموزش درست کردن نان تست مغزدار دارچینی :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه نان تست مغزدار دارچینی :

آب، خمیر مایه نمک، کره، تخم مرغ، عسل رو با همزن دستی خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. آرد را به تدریج اضافه میکنیم خمیر بدلیل وجود عسل کمی چسبناک میباشد ولی اگر خیلی چسبناک بور کمی آرد اضافه کنید. روی خمیر را می پوشانیم بمدت دو ساعت استراحت میدهیم، تا خمیر دو برابر شود، سپس بمدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا کمی سرد شود و چسبندگی آن کم شود.


سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را بصورت مستطیل به ضخامت سه میلی متر به درازای قالب مورد استفاده باز میکنیم، شکرو دارچین را باهم مخلوط کرده به روی تمام سطح خمیر میپاشیم و از دو طرف خمیر شروع به رول کردن میکنیم تا دوسر خمیر در وسط بهم برسند. دو سر خمیر را بهم چسبانده و از درز خمیر درون قال چرب و آرد پاشی شده قرار میدهیم (درز خمیر زیر باشد).

روی خمیر را می پوشانیم بمدت دو ساعت دیگر استراحت میدهیم، سپس سطح نان را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و شکر میپاشیم و درون فری که بمدت 15 دقیق از قبل گرم شده با دمای 170 درجه و به مدت 50 دقیق قرار میدهیم. بعد از پخت قالب را از فر خارج می کنیم بمدت 5 دقیق زمان میدهیم بعد نان را از قالب بر می گردانیم و داخل ظرف قرار میدهیم.
البته من دو ساعت زمان آخر برای استراحت رو چون عجله داشتم نذاشتم بمونه.

خروج از نسخه موبایل