نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان پیتا ( خمیر لبنانی ) بالشتک خمیری با روش آسان و سریع

طرز تهیه نان پیتا

یک ونیم ل آرد + 1/2 ق چ نمک + 1 ق چ شکر + 1 ق چ خمیر فوریه + 1/8 ق چ ب پ بریزید تو ظرف و 1/2 ل آب + 1 ق چ روغن اضافه و 15 دیقه ورز داده بعد ظرف

طرز تهیه نان پیتا با روش آسان و سریع :

طرز تهیه نان پیتا :

نان پیتا (خمیر لبنانی) بالشتک خمیری من
یک ونیم ل آرد + 1/2 ق چ نمک + 1 ق چ شکر + 1 ق چ خمیر فوریه + 1/8 ق چ ب پ بریزید تو ظرف و 1/2 ل آب + 1 ق چ روغن اضافه و 15 دیقه ورز داده بعد ظرف و زیرو روی خمیر را چرب کنید و بپوشونید و یک ساعت استراحت بدین
خمیر رو ب 8 قسمت تقسیم بعد تک تک خمیر را رو با وردنه باز کنید و بقیه رو بپوشونید تا خشک نشه

شیوه باز کردنش خیلی مهمه وردنه رو سمت راست خمیر قرار بدید و ساعت گرد بچرخونید خمیر رو بردارید و باز همین کار رو تکرار کنید تا اندازه یک وجب دست بشه فر رو از قبل با دمای 250 درجه گرم و نون هارو در طبقه وسط روی شبکه سیمی فر بزارید وقتی نون باد کرد آمادست
یکی ک پخت بعدی
نوش جان

خروج از نسخه موبایل