نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی با روش آسان و سریع + نکات کلیدی

ابتدا خمير مايه، نمك و شكر را در كاسه اي ريخته و همزده تا كاملا مخلوط شود ٢- در ظرفي بزرگ، مخلوط خمير مايه، سيب زميني له و روغن

آموزش طرز تهیه نان فوکاچیا با روش آسان:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی :

١- ابتدا خمير مايه، نمك و شكر را در كاسه اي ريخته و همزده تا كاملا مخلوط شود
٢- در ظرفي بزرگ، مخلوط خمير مايه، سيب زميني له و روغن را ريخته و مخلوط كنيد و كم كم بهش ارد رو اضافه كنيد
٣ – خمير را حمع كرده و در ظرفي از قبل چرب شده با پوشش، بمدت ١ ساعت استراحت دهيد
٤- پف خمير را گرفته و در ظرف دلخواه كه چرب شده خمير را باز كرده و مجددا ١ ساعت با پوشش استراحت دهيد


٥- در سطح خمير حفره هايي نه خيلي عميق ايجاد كرده و كمي روغن زيتون بريزيد، سپس گوجه و ريحانها را اغشته به روغن زيتون كرده و در جاي جاي خمير، ارام فرو دهيد
٦- قالب را در فر ١٨٠ درجه بمدت نيم ساعت پخته، سپس فر بالا را روشن و مجددا حرارت داده تا برشته شود


نكات تجربي:
١- بنظر من، حجم اين خمير براي يك قالب زياد است، در نتيجه ، بهتر است از در دو قالب ٢٢ سانتي با قطر كمتري پخته شود
٢- اين نان طعم خاص و عطر زيتون زيادي دارد، بهمين دليل انرا متفاوت مي كند، اين نان در كنار سوسيس، تخم مرغ و يا املت ها براي سرو مناسب تر مي لاشد

خروج از نسخه موبایل