آموزش درست کردن حلوای میان پر مجلسی:
صبحي دو تا نيت كردم اين حلوا رو بپزم يكيش ك امروز شهادت حضرت امام محمد تقي هست تسليت ميگم
نيت دوم هم ك شخصيه بماند
تركيب بستني و آرد سموليناو گردو تو اين حلوا ي طعم هيجان انگيز و جالبي داره جاتون سبز خيلي خوشمزس
مواد مورد نیاز:
- آرد سمولینا ١ پ
- شیر ١ پ
- آب نصف پ
- کره ٥٠ گرم
- شكر ١ ل
- گردو خرد شده ١ ق غ
- بستنی وانیلی ٦ ق غ یا فرنی و دسر دلخواه
- برای تزیین : خلال یا پودر پسته
طرز تهیه حلوای میان پر مجلسی:
در یک قابلمه شیر و آب و شکر را بریزید هم بزنید تا روی حرارت بجوشد . روی حرارت داخل قابلمه دیگری گردو خرد شده و كره و آرد سمولینا را با هم تفت دهيد تا به رندگ دلخواه درآيند اکنون شیرو شکر جوشیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید تا به خورد آرد برود و روی حرارت ملایم با در بسته مدت یکربع آنرا دم بگذارید .
اکنون اجازه دهید تا حلوا کمی خنک شود . داخل ظرف گودی مقداری حلوا بریزید و فشار دهید میان آن بستنی فریز شده یا فرنی غلیظ فریز شده بریزید و باقی حلوا را روی آن ریخته و فشار دهید . اکنون آن را در یخچال قرار دهید . سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آنرا با مقداری پودر پسته یا خلال تزیین کنید .