نماد سایت دریای شرق

کیک کرامبل سیب و گردو : آموزش درست کردن کیک خانگی خوشمزه و آسان

کیک کرامبل سیب و گردو

۸۰ گرم کره سرد را با سر انگشتانتون به خورد مخلوط آرد بدین، تا حالت خرد نان بگیره بعد ۱ عدد تخم مرغ را اضافه کنیدتا حالت پودری بگیره

آموزش درست کردن کیک کرامبل سیب و گردو :

طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردو :

۲۰۰ گرم آرد و ۲ ق چ بیکینگ پودر و ۹۰ گرم شکر را مخلوط کنید
۸۰ گرم کره سرد را با سر انگشتانتون به خورد مخلوط آرد بدین، تا حالت خرد نان بگیره بعد ۱ عدد تخم مرغ را اضافه کنیدتا حالت پودری بگیره


یک سوم از خمیر را بردارید و با ۵۰ گرم گردو مخلوط کنید و داخل یخچال قرار بدید. کف قالب ۲۵ یا ۲۲ سانتی رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و خمیر را داخل قالب پرس کنید. برای آماده کردن رویه، ۱ بسته پنیر ماسکارپونه و ۳ ق غ شکر را با همزن بزنید تا کرمی شود. بعد ۱ ق چ آب لیمو را اضافه کنید و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر ۳ ق غ آرد رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید


۵۰۰ گرم سیب خرد شده را روی خمیر پرس شده بریزید و کمی دارچین را روی آن بپاشید بعد کرم پنیری آماده شده را روی آن بریزید و روی آن را صاف کنید، خمیر پودری را که با گردو مخلوط کرده بودیم و در یخچال بود را روی مواد بپاشید. من چون دارچین رو دوست دارم باز هم کمی روی مواد دارچین و شکر پاشیدم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میپزیم.
سیب هایی رو ک انتخاب میکنید حتما شیرین باشن.

خروج از نسخه موبایل