آموزش درست کردن کیک لطیف نوستالژی:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۶ عدد
- شکر ۱ و نیم ل
- شیر ۱ و نیم ل
- روغن مایع ۳/۴ ل
- وانیل ۱ و نیم پاکت
- .آرد ۳ ل الک شده
- بکینگ پودر ۲ ق چ سر پر
طرز تهیه کیک لطیف نوستالژی :
سفیده وزرده را جدا کنید سفیده تخم مرغ را با دور تند بزنید بزارید کنار سپس زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن را اضافه کن ۵ دقیقه بزن تا مخلوط شود آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در آخر سفیده تخم نرغ را در سه مرحله به مایه کیک اضافه و با لیسک هم بزنید
سپس در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید من وسط قالب از اون شیفون های قدیمی مامانا گذاشتم بعد مایه رو که ریختم توش کشمش ریختم کشمش ها رو هم با آرد مخلوط کردم بعد قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید من داخل فر یه ظرف آب قرار دادم تا بافت کیک لطیف تر بشه.