آموزش و طرز تهیه حمص لبنانی:
خواهرم همیشه بهم میگه اون اجاق گاز روشن که که خمس و ذکاتش نمونه
منم امروز ب احترامش حمص لبنانی درست کردم
کیا تا حالا امتحانش کردن ما که از طرفداراشیم کنارشم نون تست سیر و زیتون درست کردم عالی شد
مواد مورد نیاز:
- نخود پخته شده یک و نیم لیوان
- اَرده یک سوم لیوان
- روغن زیتون نصف لیوان
- آبلیمو نصف لیوان
- آب نخود دو سوم لیوان
- سیر سه حبه
- پودر فلفل قرمز برای تزیین
طرز تهیه حمص لبنانی:
اول از همه نخود رو با آبلیمو داخل میکسر میریزیم و میکس میکنیم و بعد به ترتیب ارده ، روغن زیتون ، سیر رو بهش اضافه و بازم میکس میکنیم ، اینجاس که مواد یکم حالت خشکی داره و هنوز خوب میکس و روان نیست ، آب نخود رو اضافه و میکس میکنیم دوباره که روان میشه ، یعنی دقیقا باید غلظت ماست چکیده رو داشته باشه به همین راحتی و خوشمزگی.
حمص یه مزه هست که با کروکر و چوب شور و تُرد و نان پیتا و چیپس و خیار و خیلی چیزای دیگه خورده میشه
خوشمزس،تست کردنش واسه یه مقدار کم هم خالی از لطف نیست واسه کسایی که میگن تردید داریم واسه درست کردنش