نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه حلوای زنجبیل : آموزش درست کردن حلوای زنجبیلی سنتی و خوشمزه

طرز تهیه حلوای زنجبیل

۸ ل آرد را ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با شعله کم تف میدیم تا هم بوی خامی آرد بره هم کمی تغییر رنگ بده البته زمان بستگی ب نوع آردتون داره سپس از روی گاز برداشته و

آموزش طرز تهیه حلوای زنجبیل :

طرز تهیه حلوای زنجبیل :


حلوا زنجبیلی های منو خواهر جون با همون طعم نوستالژیک برا مهمونی مامان جان

۸ ل آرد را ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با شعله کم تف میدیم تا هم بوی خامی آرد بره هم کمی تغییر رنگ بده البته زمان بستگی ب نوع آردتون داره سپس از روی گاز برداشته و آرد را داغ داغ الک می کنیم بعد ۳ ل روغن جامد آب شده و ۸ ل پودر قند را روی حرارت ملایم ب آردمون اضافه می کنیم سپس ۱۰ ق غ پودر زنجبیل سر پر و ۲ ق غ پودر هل را مخلوط می کنیم و بعد در ظرف مناسب ریخته با پشت قاشق یا کف دست پهن و صاف می کنیم بعد از صاف شدن با چاقو برش بزنید و بمدت ۱۲ ساعت در جای خنک استراحت دهید


میتونید قبل از برش زدن روش پودر گل سرخ یا خلال پسته بدید و با کف دست روی حلوا کمی فشار بدید.

خروج از نسخه موبایل