نماد سایت دریای شرق

برنج قهوه ای یا سفید ؟ : تفاوت خواص برنج سفید و قهوه ای در چیست ؟

برنج قهوه ای یا سفید

در واقع برنج سفید، همان برنج قهوه‌ ایست که در فرایند تولید، یک مرحله بیشتر آسیاب شده و لایه خارجی آن از بین رفته است.

برنج قهوه ای یا سفید ؟

برنج قهوه ای یا سفید ؟

در واقع برنج سفید، همان برنج قهوه‌ ایست که در فرایند تولید، یک مرحله بیشتر آسیاب شده و لایه خارجی آن از بین رفته است.

تفاوت در مواد مغذی این دو برنج قابل توجه است:

برنج قهوه‌ای نسبت به برنج سفید فیبر بالاتری دارد و در مقابل، هضم برنج سفید برای معده سریع‌ و آسان‌تر است.

میزان آرسنیک در برنج قهوه‌ای، بالاتر از برنج سفید است پس در فرایند پخت باید بسیار خوب و در دفعات متعدد شسته شود.

برنج قهوه‌ای شاخص گلایسمی (شاخص قند)، پایین‌تری دارد به همین خاطر، برای افراد دیابتی انتخاب مناسب‌ تریست.

در فرایند آسیاب برنج، بخش قابل توجهی از ویتامین‌ها و یون‌های برنج از بین می‌رود به همین خاطر، برنج قهوه‌ای منبع غنی‌تری از ویتامین‌های گروه B، منگنز، منیزیوم و سلنیوم است.

خروج از نسخه موبایل