نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

طرز تهیه سیب پلو

براي اين غذا من مرغ رو به اين روش ميپزم؛ مرغ رو به همراه پياز و زعفرون دم كرده و يه حبه سير خرد كرده و زردجوبه و فلفل ميزارم بپزه بعد داخل روغن سرخ ميكنم و

آموزش طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با روش آسان :

سيب پلو كرمانشاه
يه غذاي اصيل و خيلي خوشمزه
از سري عكساي تو قابلمه اي

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی :

براي اين غذا من مرغ رو به اين روش ميپزم؛ مرغ رو به همراه پياز و زعفرون دم كرده و يه حبه سير خرد كرده و زردجوبه و فلفل ميزارم بپزه بعد داخل روغن سرخ ميكنم و براي سس مرغ يه پياز رو رنده و سرخ ميكنم و يه قاشق رب تفت ميدم تا رنگش باز بشه دوتا ملاقه از اب مرغ رو داخلش ميريزم و دو ق غ زعفران غليظ دم كرده و يه چوب دارچين نصف كرده و نصف ق مربا خوري گرد ليمو ميريزم و ميزارم يكم سس غليظ بشه، بعد كه مرغ ها حسابي سرخ شدن توي سس ميزارم و اجازه ميدم سس غليظ بشه و مرغ طعم بگيره………..


اب برنج رو ميزارم سيب زميني رو نگيني خرد كرده توي اب درحال جوش ميريزيم و نمك اضافه ميكنيم بعد از چند دقيق كه سيب زميني ها نيم پز شدن برنج رو اضافه كرده و هنگام ابكش كردن برنج شويد رو توش ريخته و يه هم ميزنيم و ابكش ميكنيم وطبق معمول دم ميزاريم. نهايتأ با ترشي يا ماست سرو ميكنيم.

خروج از نسخه موبایل