نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دیزی + نکات حرفه ای

طرز تهیه دیزی

من براي درست كردن اين خوشمزه جان ابتدا يه پياز رو سرخ ميكنم و گوشت و دنبه رو باهاش تفت ميدم بعد زردچوبه و فلفل سياو و سير زنجفيل چرخ شده رو اضافه

آموزش طرز تهیه دیزی سنتی و خوشمزه :

طرز تهیه دیزی :

تو روز تعطيل كه اعضاء خونه دور هم هستن يه ديزي توپ واقعأ ميچسبه
و اما طرز تهيه:

من براي درست كردن اين خوشمزه جان ابتدا يه پياز رو سرخ ميكنم و گوشت و دنبه رو باهاش تفت ميدم بعد زردچوبه و فلفل سياو و سير زنجفيل چرخ شده رو اضافه ميكنم و يكم ديگه تفت ميدم نصف ليوان نخود و لوبيا سفيد مخلوط كه از شب قبل خيسوندم با ابجوش و دوبار ابش رو عوض كردم رو اضافه كرده و ميزارم دو ساعت با حرارت كم تا بپزه .

بعد از اين مدت دو تا سيب زميني متوسط رو ميشورم و ميندازم توي ديزيمون و دنبه رو از تو ديزي در ميارم و ميكوبم و توي قابلمه كوچيك ميريزم و رو شعله كم ميزارم تا روغنش ازاد بشه و اب بشه دنبه، دو تا ق سرپر رب رو اضافه ميكنم و حسابي تفت ميدم تا رنگش باز بشه بعد به ديزيمون اضافش ميكنيم و مغز يه ليمو عماني رو هم ميريزيم و نمكش رو اندازه مي كنيم، نيم ساعت زمان ميديم تا سيب زميني بپزه، بعد در كنار خانواده نوش جان كنين


بعضي از شهر ها توي ديزيشون هويج درسته، گوجه فرنگي و براي حبوبات فقط نخود ميريزن. ولي من اينجوري درست ميكنم
نون هايي هم كه در تصوير ميبينيد يه مدل نون خشكه كه براي تريت استفاده ميشه نازك و ترد عاليه

خروج از نسخه موبایل