نماد سایت دریای شرق

پاچینی با پوره سیب زمینی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان با طعم عالی

پاچینی با پوره سیب زمینی

اول كتفاي مرغ رو با كمك يه چاقو شكاف داده و از استخون بالاش جدا مي كنيم. بعد گوشت رو به سمت پايين ميكشيم تا مثل تصوير گوشت دور استخون

دستور پخت پاچینی با پوره سیب زمینی با روش آسان:

طرز تهیه پاچینی با پوره سیب زمینی :

اول كتفاي مرغ رو با كمك يه چاقو شكاف داده و از استخون بالاش جدا مي كنيم. بعد گوشت رو به سمت پايين ميكشيم تا مثل تصوير گوشت دور استخون پايين كتف جمع بشه. بعد با (پياز، فلفل سياه و روغن زيتون و كمي زعفرون) مرينيت ميكنيم . براي ٤ تا ٥ ساعت يا يه روز كامل ميزاريم تو يخچال تا مزه دار بشه.


نهايتا يه تخم مرغ رو با كمي نمك و زعفرون هم ميزنيم تا از لختگي دربياد بعد سه ظرف حاوي ارد معمولي و بعدي تخم مرغ و بعدي ارد سوخاري اماده مي كنيم و به ترتيب توي ارد بعد تخم مرغ بعد ارد سوخاري ميغلتونيم و توي روغن داغ سرخ مي كنيم، چند تاشو بعد از مرحله تخم مرغ به جاي ارد سوخاري توي كنجد غلتوندم و سرخ كردم.


براي پوره سيب زميني:
سيب زميني دو تا ابپز كردم و با پوره كن پوره كردم و ٢٠ گرم كره و نصف ليوان شير، كمي فلفل قرمز و ١/٤ ق چ گلپر رو توش ريخته و روي حرارت متوسط ميزاريم تا براي چند دقيقه ابش تبخير شه و پوره نرم و لطيفمون آماده بشه. من هميشه براي خوشرنگ تر شدن پوره سيب زميني هام كمي زعفرون ميريزم تا خوش رنگ تر بشه و البته خوش طعم تر

خروج از نسخه موبایل