نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ژله ویترینی انگور : دسر آسان برای مجالس

طرز تهیه ژله ویترینی

ابتدا ژله الوئورا مون رو با يك ليوان اب بن ماري ميكنيم تا شفاف بشه، بعد ١/٣ ليوان اب سرد بهش اضافه می کنیم و ميزاريم كمي تو محيط آشپزخونه تا خنك بشه تو

آموزش و طرز تهیه ژله ویترینی با روش آسان :

مواد لازم:

طرز تهیه ژله ویترینی :

ابتدا ژله الوئورا مون رو با يك ليوان اب بن ماري ميكنيم تا شفاف بشه، بعد ١/٣ ليوان اب سرد بهش اضافه می کنیم و ميزاريم كمي تو محيط آشپزخونه تا خنك بشه تو اين فاصله حبه هاي انگور رو توي قالب می گذاریم و يكم از ژله رو روش ميريزيم اونقدري بريزيد كه ميوه ها جابه جا نشن و فيكس بمونن سرجاشون.

قالب رو ميزاريم توي يخچال تا ژله خودش رو بگيره فقط در حد سفيده تخم مرغ بشه كافيه بعد مابقي ژله الوئورا كه مونده رو با ١/٣ ليوان شير مخلوط كرده و ميريزيم روي لايه قبل و مجددا ميزاريمش توي يخچال تا ببنده ولي نبايد كامل سفت بشه چون در اين صورت بعد كه بخوايم ژله رو از قالب دربياريم لايه ها از هم جدا ميشن، تو اين فرصت ژله انگور رو با يه ليوان ابجوش بن ماري كرده و ١/٢ ليوان اب سرد ريخته و هم ميزنيم و وقتي خنك شد روي لايه قبل ريخته و ميزاريم براي ٧، ٨ ساعت توي يخچال تا حسابي ببنده و سفت بشه. نهايتا ميشه اين خوشگلي كه ميبينيد


پ.ن:براي پاسخ سوالاتي كه داشتين:
دوستاي عزيزم من هميشه از ژله هاي شيبابا استفاده ميكنم چون هم طعمشون محشره هم كيفيتشون، حبه هاي انگورم فريزري بودن

خروج از نسخه موبایل