نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه لوه کباب بابلسری : غذای اصیل مازندرانی با روش آسان

طرز تهیه لوه کباب

اين غذاي اصيل شمال كشورمون زياد سرشناس نيست ولي واقعأ بايد اسمشو تو بوغ و كرنا كرد تا همه بشناسنش و امتحانش كنن اقا عمرتون بر فناست اگه نخورين... تونستم حق مطلب رو ادا كنم يعني؟

آموزش و طرز تهیه لوه کباب:

طرز تهیه لوه کباب:

يه غذاي اصيل مازندراني (بابلسري)
اين غذاي اصيل شمال كشورمون زياد سرشناس نيست ولي واقعأ بايد اسمشو تو بوغ و كرنا كرد تا همه بشناسنش و امتحانش كنن اقا عمرتون بر فناست اگه نخورين… تونستم حق مطلب رو ادا كنم يعني؟


براي تهيش كافيه گوشت تازه گوسفندي رو تكه كرده كف قابلمه بچينيم بين گوشت ها فاصله نباشه، بعد پياز خلالي رو روي گوشت ها بريزين و روي حرارت متوسط بزارين تا پياز اب بندازه (نكته اين غذا اينه كه پيازش زيااااااد باشه و لاي گوشت ها باز نباشه كه پياز به كف قابلمه بره، چون بايد پياز ها اب بندازن و گوشت با همون اب بپزه)


وقتي كمي اب انداخت توش فلفل سياه و زعفرون دم كرده غليظ ميريزيم و دوباره با حرارت كم ميزاريم بپزه، من زيرش شعله پخش كن هم گذاشتم. اخراي پخت بهش نمك و الو خيس خورده رو اضافه كرده و هم ميزنيم تا پياز و گوشت و الو مخلوط بشن.


اجازه ميديم تا الو بپزه و گوشت و پياز با روغن گوشت سرخ بشن.( اگر گوشتتون مثل مال من يه ذره هم چربي نداشت دو تا قاشق روغن مايه بهش اضافه كنين) نهايتأ زرشك رو توي كره تفت بدين بهش اضافه كنين و با برنج زعفروني يا نون سرو كنين. يعني طعمش خود خود زندگيه


اون ماست چكيده اون بقل رو هم خودم درست كردم كاملأ خونگيه. تو يه پست طرز تهيه ماست چكيده خونگي رو براتون مينويسم

خروج از نسخه موبایل