نماد سایت دریای شرق

خورشت قیمه بادمجان : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

خورشت قیمه بادمجان

. يه غذاي اصيل ايراني كه كمتر كسي پيدا ميشه كه دوسش نداشته باشه

دستور پخت خورشت قیمه بادمجان با روش آسان :

. يه غذاي اصيل ايراني كه كمتر كسي پيدا ميشه كه دوسش نداشته باشه
پ.ن: توي نظر سنجي كه گذاشتم تو استوري با تفاوت كمي خورشت قيمه بادمجون راي بيشتري اورد و انتخاب شد از بس كه خوشمزست


راستي كيفيت عكس يكم پايينه چون شب عكاسي كردم و نور كافي نبود دوستاي عزيزم
من قيمه بادمجون رو به اين روش درست ميكنم

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مجلسی:

ابتدا پياز رو با روغن سرخ ميكنم و بعد سير و زنجبيل و زردچوبه اضافه ميكنم و همين كه عطر سير بلند شد گوشت رو افزوده و حسابي تفت ميدم تا سرخ بشه، بعد لپه رو اضافه ميكنن و ٢ دقيقه با گوشت تفتش ميدم.

با اينكار ديگه لپه هامون توي خورشت له نميشه، حالا نوبت رب گرجه است اضافه كرده و تا قتي كه رنگش باز بشه تفت ميديم و نهايتا چوب دارچين رو نصف ميكنيم و توي خورشت ميندازيم و اب اضافه كرده و در قابلمه رو ميزا يم تا جوش بياد، بعد از جوش اومدن حرارت رو كم كرده و اجازه ميديم با حرارت كم خورشتمون بپزه و حسابي جا بيافته.

اواخر پخت زعفران رو به خورشتم اضافه كردم و نمكش رو اندازه كردم من براي چاشني از گرد ليمو استفاده ميكنم و ده دقيقه اخر دو تا يخ توش انداختم و گوجه ها رو دونيم كردم و به خورشت اضافه كردم و بادمجون هام رو روي گوجه ها چيدم.

برنج رو هم دم كردم و وقتي دم كشيد نصفش رو با زعفرون دم كرده زعفروني كردم و با خورشتم سرو كردم، ته ديگ ته چيني رو هم با نصف يه تخم مرغ+دو ق غ ماست+زعفرون دم كرده+نمك +١ كفگير برنج ابكش شده وروغن مايع مخلوط و ته قابلمه پهن كردم و دم گذاشتم. امتحانش كنين عالي ميشه

خروج از نسخه موبایل