نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک کشمشی : طرز تهیه کیک خانگی با طعم و عطر عالی

رسپی کیک کشمشی

قالب رو با برس ارده مالي كردم و كنار گذاشتم، فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه روشن كنيد تا گرم بشه، ارد و بكينگ پودر رو هم مخلوط و سه بار الك ميكنيم و كنار ميزاريم.

رسپی کیک کشمشی خانگی:

انقدر كه خوشگل و خوشرنگ بود اصلا دلم نخواست تزئينش كنم
يه وقتايي هم همه چيز بايد ساده و بي الايش باشه والا به خدا وقتي داشت روي پنجره خنك ميشد ازش عكاسي كردم به همين زيبايي كه ميبينيد
طرز تهيه به همين پست اضافه ميشه
اومدم با طرز تهيه اين خوشگل جان خوشمزه

رسپی کیک کشمشی :

قالب رو با برس ارده مالي كردم و كنار گذاشتم، فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه روشن كنيد تا گرم بشه، ارد و بكينگ پودر رو هم مخلوط و سه بار الك ميكنيم و كنار ميزاريم.
حالا تخم مرغ هارو با شكر و وانيل با همزن ميزنين تا سفيد بشه و پف كنه بعد روغن رو اضافه كرده و مخلوط مي كنيدو شير رو هم اضافه كرده در حد مخلوط شدن هم ميزنيد.


نهايتا با ليسك يا يك قاشق بزرگ ارد رو كم كم به مواد اضافه و به خورد مواد بديدو براي مرحله اخر كشمش هارو با دو قاشق ارد مخلوط كنيد تا يه لايه ارد روي كشمش هارو بگيره بعدارد اضافي رو ميگيريم و كشمش هارو توي مايع كيك ريخته و مواد اماده شده رو توي قالب بريزين

براي مدت٤٥ دقيقه توي فر ميزاريد و نهايتا با خلال دندون چك كنيد اگر تميز از توي كيك بيرون اومد يعني پخته و از فر خارج كنين بزاريد تا خنك بشه به راحتي از قالب جدا ميشه

خروج از نسخه موبایل