دستور پخت خورشت قیمه بادمجان با روش آسان :
. يه غذاي اصيل ايراني كه كمتر كسي پيدا ميشه كه دوسش نداشته باشه
پ.ن: توي نظر سنجي كه گذاشتم تو استوري با تفاوت كمي خورشت قيمه بادمجون راي بيشتري اورد و انتخاب شد از بس كه خوشمزست
راستي كيفيت عكس يكم پايينه چون شب عكاسي كردم و نور كافي نبود دوستاي عزيزم
من قيمه بادمجون رو به اين روش درست ميكنم
- گوشت گوسفندي ٥٠٠ گرم
- لپه (براي هر نفر ١ قاشق غذاخوري لپه ميريزم)
- رب گوجه ٢ ق غ
- چوب دارچين ١ عدد
- بادمجون سرخ كرده (براي هر نفر يك بادمجون متوسط رو در نظر ميگيرم)
- گوجه فرنگي ٢ عدد
- زعفرون دم كرده غليظ ١/٣ ليوان
- نمك و فلفل سياه و گرد ليمو به مقدار لازم
- پياز بزرگ ١ عدد نگيني ريز شده
- سير و زنجبيل چرخ شده ١/٢ ق چ
طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مجلسی:
ابتدا پياز رو با روغن سرخ ميكنم و بعد سير و زنجبيل و زردچوبه اضافه ميكنم و همين كه عطر سير بلند شد گوشت رو افزوده و حسابي تفت ميدم تا سرخ بشه، بعد لپه رو اضافه ميكنن و ٢ دقيقه با گوشت تفتش ميدم.
با اينكار ديگه لپه هامون توي خورشت له نميشه، حالا نوبت رب گرجه است اضافه كرده و تا قتي كه رنگش باز بشه تفت ميديم و نهايتا چوب دارچين رو نصف ميكنيم و توي خورشت ميندازيم و اب اضافه كرده و در قابلمه رو ميزا يم تا جوش بياد، بعد از جوش اومدن حرارت رو كم كرده و اجازه ميديم با حرارت كم خورشتمون بپزه و حسابي جا بيافته.
اواخر پخت زعفران رو به خورشتم اضافه كردم و نمكش رو اندازه كردم من براي چاشني از گرد ليمو استفاده ميكنم و ده دقيقه اخر دو تا يخ توش انداختم و گوجه ها رو دونيم كردم و به خورشت اضافه كردم و بادمجون هام رو روي گوجه ها چيدم.
برنج رو هم دم كردم و وقتي دم كشيد نصفش رو با زعفرون دم كرده زعفروني كردم و با خورشتم سرو كردم، ته ديگ ته چيني رو هم با نصف يه تخم مرغ+دو ق غ ماست+زعفرون دم كرده+نمك +١ كفگير برنج ابكش شده وروغن مايع مخلوط و ته قابلمه پهن كردم و دم گذاشتم. امتحانش كنين عالي ميشه