نماد سایت دریای شرق

کوزالاک مانتی ترکیه : غذای ترکی با روش آسان و سریع + نکات کلیدی

کوزالاک مانتی ترکیه

يه غذاي تركيه اي براتون اوردم خيلي جديده و مطمعنن مورد پسندتون قرار ميگيره، يكم زمان بره درست كردنش ولي به نظرم ارزش امتحان كردن رو داره

دستور پخت کوزالاک مانتی ترکیه با روش آسان:

يه غذاي تركيه اي براتون اوردم خيلي جديده و مطمعنن مورد پسندتون قرار ميگيره، يكم زمان بره درست كردنش ولي به نظرم ارزش امتحان كردن رو داره

طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای :


اين غذا از سه قسمت تشكيل ميشه، اول بوراني بادمجون رو درست كنيد و بزاريد يخجال تا جا بيافته و حسابي طعما باهم ادقام شه. دوتا بادمجون رو روي گاز يا زغال كبابي كنيد و پوستشو بگيريد تخماشم بگيريد و ١ بوته سير رو هم پوست بكنيد و رنده كنيد و به بادمجون اضافه كنيد و با كمي فلفل سياه و نمك حسابي بكوبيدش تا له بشه بعد ماست يوناني يا چكيده رو بهش اضافه كنيد و نمكش رو اندازه كنيد و بزاريد تو يخچال.


حالا مايه گوشتي رو با پياز داغ و گوشت و نمك و زردچوبه و فلفل سياه و رب حسابي تفت بدين و ادويهاش رو اندازه كنيد و بعد از سرخ شدن و اطمينان از پخت گوشت كنار بزاريد.


و حالا مرحله سخته ماجرا. يه بسته از خمير مثلثي يوفكا رو دونه دونه از وسط برش بزنيد و طبق استوري دور يه سيخ چوبي لول كنيد و براي چسبانندگيش از مخلوط دو قاشق ماست و روغن استفاده كنيد. فقط هر ورق از خمير يوفكا رو كه برميداريد با يه پارچه نخي نمدار روي بقيه خمير ها رو بپوشونيد تا خشك نن چون خيلي نازك هستن و زود خشك ميشن و حين كار ترك ميخورن. بعد از اين كه هر كدوم رو رول كرديد در ظرفي بزاريد و روش رو سلفون بكشيد يا در ظرف در دار بزاريد تا اتمام كار خشك نشه رول هاتون.

نهايتا توي روغن داغ سرخشون كنيد و ابتدا رول ها رو بزاريد و گوشت رو روش بدين و بوراني بادمجونم روشون بدين و با فلفل قرمزي كه سرخ كردين تزئين و سرو كنيد.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل