نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قرمزه نخودچی ( قیمه ریزه اصفهان )+ نکات کلیدی

طرز تهیه قرمزه نخودچی

خوب ابتدا گوشت و پياز اب گرفته و سبزي هاي خشك و ادويه ها و ارد نخودچي رو با هم مخلوط ميكنيم و حسابي ورز ميديم و براي نيم ساعت ميزاريم توي يخچال

طرز تهیه قرمزه نخودچی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه قرمزه نخودچی ( قیمه ریزه اصفهان ):

خوب ابتدا گوشت و پياز اب گرفته و سبزي هاي خشك و ادويه ها و ارد نخودچي رو با هم مخلوط ميكنيم و حسابي ورز ميديم و براي نيم ساعت ميزاريم توي يخچال. تو اين فاصله پياز سرخ شده رو با رب و كمي حريره سير و زنجبيل تفت ميديم تا رب رنگ باز كنه و بعد يه ليوان اب ميريزيم و ميزاريم تا جوش بياد.


در همين حين از گوشت ها گلوله هايي به اندازه گردو درست ميكنيم و توي روغن تفت ميديم و بعد از اينكه سس كمي جوشيد به سس اضافه ميكنيم و بعد چوب دارچين رو هم نصف كرده ميندازيم توش و ميزاريم با حرارت كم با در باز بجوشه و بپزه و سس غليظ بشه. و نهايتا ٥ دقيقه اخر زعفرون دم كرده و اب نارنج رو اضافه ميكنيم و ميزاريم تا غذامون به روغن بيافته


همونطور كه خونديد راز من براي خوشمزه شدن اين غذا اول استفاده از اب نارنج براي ترشي و چاشني غذاست و دومين نكته اينكه همراه نعنا خشك كمي مرزه خشك شده هم بهش اضافه ميكنم عطرش عالي ميشه

من براي كنارش برنج رو ابكش كردم و از تهديگ سيب زميني استفاده كردم به اين صورت كه سيب زميني رو رنده ريز ميكنيم و ميريزيم توي ابكش و روش اب ميگيريم تا نشاستش جدا بشه و صب ميكنيم تا ابش بره، حالا كف قابلمه رو روغن و زعفران دم كرده ميريزيم و كمي نمك ميپاشيم و سيب زميني ها رو يكدست پهن ميكنيم كف قابلمه و روشون رو نمك ميزينم و برنج آبكش كردمون رو روش ميريزيم و كمي اب و روغن ميديم روش و دم ميكنيم با حرارت كم يك ساعت با شعله پخش كن.

خروج از نسخه موبایل