نماد سایت دریای شرق

رسپی کوکی آجیلی ( قرابیه ): کوکی با بافت و طعم فوق العاده

رسپی کوکی آجیلی

كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و

آموزش و رسپی کوکی آجیلی با روش آسان:

رسپی کوکی آجیلی ( قرابیه ):

كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين


تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه، حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت ١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه.


بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد

خروج از نسخه موبایل