نماد سایت دریای شرق

ته انداز مرغ و سیب زمینی : آموزش آشپزی غذای سنتی ایرانی با طعم عالی

ته انداز مرغ

يه غذاي قديمي بوشهري اوردم براتون البته با كمي تغيير و به سبك خودم (با احترام به بوشهري هاي عزيز)

دستور پخت ته انداز مرغ با روش آسان و سریع:

طرز تهیه ته انداز مرغ و سیب زمینی مجلسی:

يه غذاي قديمي بوشهري اوردم براتون البته با كمي تغيير و به سبك خودم (با احترام به بوشهري هاي عزيز)
تكه هاي مرغ رو با چند برگ بو و يه تكه چوب دارچين و نمك و فلفل و زعفران دم كرده نيم پز ميكنيم.


برنج رو هم كه از چند ساعت قبل خيس كرديم توي آب در حال جوش ريخته و بعد از چند دقيقه ابكش كنيد (كمي زنده تر برداريد چون مدت زمان دم كشيدن اين غذا زياده) رشته هاي خرد شده رو بهش اضافه كرده و ٣٠ ثانيه صبر ميكنيم تا رشته ها كمي بپزه و سريع ابكش ميكنيم (به خاطر خمير نشدن رشته ها فقط ٣٠ ثانيه آخر اضافشون ميكنيم)


حالا كف قابلمه رو كمي روغن و كمي زعفرون آب كرده ميريزيم و تكه هاي مرغ و سيب زميني رو ميچينيم كف قابلمه و برنج رو روش ميديم و فشرده ميكنيم و كمي از آب مرغ رو داشتيم روي برنج ميديم و با شعله پخش كن و حرارت كم براي ١ ساعت و نيم تا ٢ ساعت ميزاريم دم بكشه. اواخر پخت زعفران دم كرده و روغن حيواني هم ميدم روش تا همه جاي برنج بره و خوش طعم بشه(فوت كوزه گري اخر بود)


تمام
اميدوارم درست كنيد و ازش لذت ببرين
پ.ن: بچه ها ته انداز معمولا با برنج سفيد درست ميشه ولي من هميشه با رشته پلو درست ميكنم حس ميكنم لذيذ تر ميشه

خروج از نسخه موبایل