نماد سایت دریای شرق

کوکی کشمش و گردو لاهیجان : طرز تهیه کوکی خونگی و خوشمزه

کوکی کشمش و گردو لاهیجان

ابتدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه سانتي گراد روشن كنيد تا گرم بشه. ارد و نشاسته ذرت وبكينگ پودر و پودر كاكائو رو الك كنيد و كنار بزارين.

آموزش درست کردن کوکی کشمش و گردو لاهیجان :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کوکی کشمش و گردو لاهیجان :

ابتدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه سانتي گراد روشن كنيد تا گرم بشه.
ارد و نشاسته ذرت وبكينگ پودر و پودر كاكائو رو الك كنيد و كنار بزارين.


كره نرم شده رو با پودر قند بزنيد تا رنگش روشن بشه بعد روغن مايع رو افزوده سه دقيقه ديگه بزنيد، تخم مرغ هارو يكي يكي اضافه كرده و وانيل رو هم ميريزيم و با همزن ميزنيم. حالا نوبت اضافه كردن شير هست و با همزن ميزنيم تا مخلوط بشه. بعد مخلوط ارد رو كه الك كرديم رو اضافه ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم و در اخر هم كشمش و گردو رو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.


نكته:(وقتي ارد رو ميريزيد ديگه همزن رو كنار بزاريد و فقط با ليسك مخلوط كنيد)
كف سيني فر رو كاغذ روغني بندازيد و از مواد با فاصله بوسيله قيف بدون ماسوره داخل سيني ميريزيد ويا ميتوانيد به وسيله دو تا قاشق مواد رو توي سيني بگذاريد.


حالا سيني رو توي فر طبقه وسط براي ٣٠ تا ٤٠ دقيقه ميپزيم، حواستون باشه زمان پخت توي فرها متفاوته پس چك كنيد تا نسوزه، همين كه زيرش تغيير رنگ بده يعني پخته، دو دقيقه هم گريل رو روشن ميكنيد تا روي كوكي ها هم خوشرنگ بشه و تمام.
حواستون باشه دو دقيقه بيشتر نشه چون زود ميسوزه
اين مقدار تقريبا ٥٠ تا كوكي متوسط بهتون ميده

خروج از نسخه موبایل