نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک پرتقالی : آموزش درست کردن کیک پرتقالی با بافت و طعم بی نظیر

رسپی کیک پرتقالی

ابتدا ارد و بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين، فر رو با حرارت ١٨٠ درجه روشن كنيد تا گرم بشه بعد تخم كرغ و شكر و وانيل و رو اضافه كنيد و با همزن بزنيد تا كرم

آموزش و رسپی کیک پرتقالی :

مواد مورد نیاز:

رسپی کیک پرتقالی :

ابتدا ارد و بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين، فر رو با حرارت ١٨٠ درجه روشن كنيد تا گرم بشه بعد تخم كرغ و شكر و وانيل و رو اضافه كنيد و با همزن بزنيد تا كرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر بشه بعد روغن و ماست رو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه بعد رنده بوست پرتقال رو اضافه كنيد و اسانس پرتقال رو و فقط در حد مخلوط شدن بزنيد و ارد رو اضافه كنيد و ٣٠ ثانيه ديگه بزنيد و قالب رو روغن مالي و ارد پاشي كنيد و بريزيد توي قالب و بزاريد توي فر تا ٤٥ دقيقه بمونه و بپزه. دماي فرها متفاوته از ٤٠ دقيقه به بعد چك كنيد خلال دندون كه تميز از كيك بيرون بياد يعني پخته


روش رو با اسلايس هاي پرتقال و پودر قند تزئين كردم خيلي ساده ولي فوق العاده خوشمزه
پ.ن: بچه ها ميتونين به جاي اسانس از اب پرتقال تازه استفاده كنيد ولي پرتقال جنوب باشه چون پرتقال شمال بعد از پخت تلخ ميشه.نميدونم چرا ولي امتحان كردم. پس جايگزين اسانس پرتقال= ١/٢ ليوان اب پرتقال تازه

خروج از نسخه موبایل