نماد سایت دریای شرق

استیک گوشت چرخ کرده : با روش آسان و حرفه ای در خانه

استیک گوشت چرخ کرده

همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كسابي ورز ميديم و به شكل يه دايره بزرگ پهن ميكنيم و لاي كيسه فريزر ميزاريم و توي يخچال ١ ساعت استراحت ميديم. بعد توي ماهيتابه

آموشز درست کردن استیک گوشت چرخ کرده با روش آسان :

يه عذاي جديد و خوشمزه، دفعه اولي بود كه توي خونه ما درست ميشد ولي مورد پسند واقع شد. اخه مگه ميشه تركيب گوشت و پوره سيب زميني خوشمزه نشه اخه؟؟؟؟
طرز تهيه

براي استيك: گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
پياز رنده و اب گرفته ١ عدد
پودر سير و فلفل سياه و زردچوبه و نمك كمي
حريره زنجبيل ١/٣ ق چ

طرز تهیه استیک گوشت چرخ کرده :


همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كسابي ورز ميديم و به شكل يه دايره بزرگ پهن ميكنيم و لاي كيسه فريزر ميزاريم و توي يخچال ١ ساعت استراحت ميديم. بعد توي ماهيتابه كمي كره میاندازیم و گوشت رو ميزاريم توش و با حرارت ملايم و در بسته ميزاريم تا بپزه و سرخ بشه، روي گوشت رو با كفگير فشار بدين تا زياد زخيم نشه.

لوبيا سبزا رو بخار پز كردم و كنار غذا سرو كردم، قارچ ها رو هم با حرارت زياد تفت دادم و روي استيكم ريختم.

پ.ن: دوستان ميتونيد براي اين غذا سس قارچ درست كنيد و روي استيك بريزيد يا اينكه استيك رو بعد از سرخ شدن توي سس گوجه فرنگي بزارين تا كمي نرم بشه و سس بخوردش بره، من اين كارو نكردم ولي دفعه بعد حتما سس گوجه رو امتحان ميكنم

(يه پياز رو رنده كنيد و تفت بدين با روغن بعد يه گوجه پوره شده رو اضافه كنيد و كمي كه ابش كشيده شد رب رو اضافه كنيد و يكم ديگه تفت بدين بعد ادويه بزنيد و يكم گرد ليمو و نصف ليوان اب بريزيد و بعد از جوش اومدن استيك رو توش بزارين و زيرش رو كم كنيد و درش رو بزارين تا سس غليظ شه و گوشتمون هم نرم بشه هم سس رو به خودش جذب كنه

خروج از نسخه موبایل