نماد سایت دریای شرق

کیک شیفون خامه ای : طرز تهیه و نکات کلیدی

کیک شیفون خامه ای

ابتدا زرده و سفيده رو جدا كنيد يك سوم شكر رو به سفيده افزوده و با دور تند همزن فرمش ميديم و ميزاريم يخچال. حالا زرده ها روبا مابقي شكر و وانيل

رسپی کیک شیفون خامه ای عالی و خوشمزه:

طرز تهیه کیک شیفون خامه ای :

ابتدا زرده و سفيده رو جدا كنيد يك سوم شكر رو به سفيده افزوده و با دور تند همزن فرمش ميديم و ميزاريم يخچال.
حالا زرده ها روبا مابقي شكر و وانيل ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه،بعد روغن رو اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد.


پودر كاكائو رو با ابجوش مخلوط كنيد و به ملات كيك اضافه كنيد و بزنيد تا يكدست بشه، همزن رو خاموش كنيد و ارد و بكينگ پودر الك شده رو در چند مرحله اضافه كنيد و مخلوط كنید و نهايتا هم سفيده رو اضافه می کنیم و فولد ميكنيم. در قالب سايز ٢٠*٣٠ كه كفش رو كاغذ روغني انداختيم بريزيد و براي ٤٥ دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه بپزيد. “من سه بار درست كردم” نكته: براي وانيلي پودر كاكائو رو حذف كنيد.


بعد از خنك شدن يه لايه از روي كيك ها برداريد و با سس كارامل يا شير يا اب كمپوت كمي لايه ها رو مرطوب كنيد و خامه فرم داده بزنيد و ميوه دلخواهتون رو بزاريد و لايه لايه بريد بالا.
و بزاريد يه شب تو يخچال بمونه اينجوري انگار طعمش جا افتاده ميشه

خروج از نسخه موبایل