آموزش درست کردن و طرز تهیه پنکیک پفکی:
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چ
- بکینگ پودر ۱ ق م
- خامه صبحانه ۱ قاشق غ
- نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
- شیر ۲/۳ پیمانه
- کره ۷۰ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه پنکیک پفکی :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید و سفیده رو با دو قاشق از شکر با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه، بزاریدش یخچال .
حالا زرده ها رو با وانیل و مابقی شکر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد کره اب شده (خنک باشه) رو اضافه و مخلوط میکنیم و مرحله ی بعد شیر ولرم رو میریزیم و یه دور دیگه با همزن میزنیم و نهایتا هم خامه صبحانه رو به مخلوطمون اضافه میکنیم و در حد یکدست شدن میزینم.
آرد رو به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر مخلوط و الک میکنیم و طی دو مرحله همراه سفیده ها به ملات پنکیک اضافه میکنیم و فولد میکنیم. (به صورت دورانی از یک جهت با لیسک). ملات پنکیک آمادست.
حالا تابتون رو بزارید روی حرارت کم تا گرم بشه و با یه ملاقه کوچیک از موادتون بریزید داخل تابه گرم شده و درش رو بزارید، حدودا سه دقیقه طول میکشه تا روی پنکیک هاتون حباب بزنه در این مرحله برش گردونید و سه دقیقه هم زمان بدین اون طرفشم بپزه و تمام
تابه اصلاااا نیاز به چرب شدن نداره فقط باید تابتون نچسب باشه و سایز تابتون کوچیک باشه، بهتره تازه پنکیکتون مخصوص پنکیک باشه تا همیشه پنکیک های یه دست و پفکی و عالی تحویل بگیرین