نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه میوه خشک : آموزش درست کردن میوه خشک شده

طرز تهیه میوه خشک

من ميوه هارو روي بخاري خشك كردم. شما ميتونيد هم روي بخاري به روش من انجام بدين هم روي شوفاژ فويل بندازين و ميوه هارو روش بچينيد يا توي فر با كمترين

آموزش و طرز تهیه میوه خشک با روش آسان و سالم در خانه:

طرز تهیه میوه خشک :

من ميوه هارو روي بخاري خشك كردم. شما ميتونيد هم روي بخاري به روش من انجام بدين هم روي شوفاژ فويل بندازين و ميوه هارو روش بچينيد يا توي فر با كمترين درجه حرارت فر ٣ يا ٤ ساعت طول ميكشه تا خشك بشه . البته ميتونيد توي دستگاه ميوه خشك كن بزارين


سيب هاي زرد و سفت رو پوست كندم . بهشون ابليمو زدم تا در مجاورت هرا تغيير رنگ ندن.به وسيله يه ابزار مخصوص هم هسته هاي وسطشون رو دراوردم . بعد حلقه كردم، توي يه سيني كاغذ روغني انداختم و سيب هارو چيدم توش . روي بخاري با حرارت خيلي كم گذاشتم. هر ٢ ساعت زيرو روشون كردم. ١٢ تا ١٦ ساعت طول ميكشه تا خشك بشه.


خرمالو هاي سفت رو هم به همين روش حلقه كردم و خشك كردم. (برش هاتون نه بايد خيلي نازك باشه نه ضخيم.) ١٢ ساعت طول كشيد تا خشك شدن


كيوي هارو پوست كندم بعد داخل شربت زدم و گذاشتم توي آبكش تا شربت اضافيش بره بعد روي كاغذ روغني توي سيني با حرارت كم بخاري از شب تا صبح كاملا خشك شد (هر دو ساعت زيرو رو كنين)


پرتقال ها رو با پوست برش زدم و بعد توي شربت زدم چيدم كنار هم توي آبكش تا شربتش بره بعد خشكشون كردم (كمي طول كشيد چون ميوه آبداريه تقريبا دو روز طول كشيد. براي خشك كردن پرتقال، من با پوست برش زدم. ولي براي اينكه تلخي پوست به گوشت پرتقال ها نرسه هر بار كه حلقه اي رو برش زدم چاقو رو شستم و دوباره يه برش ديگه زدم


براي تهيه شربت ١ ليوان آب رو با نصف ليوان و ١ قاشق غذاخوري آبليمو ميزاري روي حرارت تا شكر آب بشه و شربت كمي قوام بياد. بعد از خنك شدن آماده استفادست


براي آناناس هم از كمپوت اناناس استفاده كردم. ولي چون حلقه هاش ضخيم بود هر كدوم رو يه برش زدم و چون نازك تر از بقيه ميوه ها بود زود خشك شد (١٢ ساعته)
موز هم بهش مخلوط ابليمو و شكر بزنيد و بعد خشكش كنيد. نبايد زياد نازك باشه) من نزدم البته و كمي سياه شد ولي طعمش عااااااالي بود و به عكس نرسيد يدونه اون ته جا مونده بود

خروج از نسخه موبایل