نماد سایت دریای شرق

شیرینی اسکار : آموزش درست کردن شیرینی اسکار در خانه با طعم بی نظیر

شیرینی اسکار

كره به دماي محيط رسيده رو با پودر قند براي ٥ دقيقه با همزن بزنيد تا حسابي سبك بشه بهش زرده و هل رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن بزنيد بعد هم

آموزش درست کردن شیرینی اسکار با بافت عالی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه شیرینی اسکار :

كره به دماي محيط رسيده رو با پودر قند براي ٥ دقيقه با همزن بزنيد تا حسابي سبك بشه بهش زرده و هل رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن بزنيد بعد هم ارد كه الك كرديم رو اضافه كرده با ليسك به خورد مواد بدين تا خمير نرم بشه(زياد هم نزنيد)


از خمير گلوله هاي يه اندازه از فندق بزرگتر و از گردو كوچيكتر برداريد و با انگشتاتون گرد كنيد و بندازين توي سفيده اي كه با چنگال زديم تا از لختگي دربياد بعد از سفيده بندازيدشون توي پودر پسته، كنجد، پودر نارگيل يا گردو كوبيده و بعد بزاريد توي سيني فر كه كفش كاغذ روغني انداختيد براي ٢٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت ١٦٠ درجه بپزيد.
اين مقدار حدود ٣٥ عدد شيريني ميده.


مدت نگهداريش ١٠ روز و براي يك ماه توي فريزر.
ميتونيد از روغن صاف قنادي جايگزين كره استفاده كنيد تا مدت ماندگاري شيرينيتون بيشتر بشه.
فكر كنم همه نكته ها رو گفتم
سوالي بود در خدمتم

خروج از نسخه موبایل