نماد سایت دریای شرق

رسپی شیرینی کاسترد پرتقالی : طرز تهیه شیرینی کاسترد با طعم و بافت عالی

رسپی شیرینی کاسترد پرتقالی

ابتدا مارگارين به دماي محيط رسيده رو با پودر قند و وانيل براي ٣ دقيقه هم بزنيد تا سبك بشه، بعد رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه كنين و مخلوط كنيد.

طرز تهیه و رسپی شیرینی کاسترد پرتقالی :

رسپی شیرینی کاسترد پرتقالی :

ابتدا مارگارين به دماي محيط رسيده رو با پودر قند و وانيل براي ٣ دقيقه هم بزنيد تا سبك بشه، بعد رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه كنين و مخلوط كنيد.
حالا ارد و پودر كاسترد و بكينگ پودر رو الك كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد، با ليسك هم بزنيد ، بعد با نوك انگشت ورز بدين تا خوير جمع بشه. زياد ورز ندين به روغن ميافته.


حالا گلوله هاي ١٠ گرمي بردارين از مواد و گرد كنيد و توي سيني كه كاغذ روغني انداختين كمي با فاصله بزارين و بعد با چنگال ميوه خوري روشون رو طرح بدين تا طرح دندونه هاي چنگال روي شيريني بيافته(زياد فشار ندين پهن بشه)
كمي هم بزرگ ميشه پس اندازشون اوكيه نگران نباشين.


حالا بزاريد توي فر از ٢٠ دقيقه گرم شده براي ٢٠ تا ٣٠ دقيقه بپزه، دماي فرها متفاوته مواظب باشين فقط بايد زيرش كمي تغيير رنگ بده و تمام.
بعد از خنك شدنش تكه هاي شكلات رو توي مايكروفر ذوب كردم و يه طرفش رو زدم توي شكلات و روش پودر پسته ريختم
پ.ن: اين مقدار مواد ٣٧ دونه شيريني شد.

خروج از نسخه موبایل