نماد سایت دریای شرق

دستور پخت فلن کیک : طرز تهیه فلن کیک با روش آسان و حرفه ای در خانه

دستور پخت فلن کیک

ابتدا پودر کرم کارامل رو توی یک و نیم لیوان شیر حل کنید و بزارید روی حرارت تا جوش بیاد و بعد یک دقیقه تایم بگیرید تا بجوشه و خاموش کنید.

طرز تهیه و دستور پخت فلن کیک:

دستور پخت فلن کیک :

ابتدا پودر کرم کارامل رو توی یک و نیم لیوان شیر حل کنید و بزارید روی حرارت تا جوش بیاد و بعد یک دقیقه تایم بگیرید تا بجوشه و خاموش کنید.


پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر باقی مونده بریزین و بزارید روی حرارت کتری تا بن ماری بشه و سپس به مابقی کرم کارامل اضافه کنید. کف قالب مورد نظر (ترجیحا میان تهی) رو با روغن جامد چرب کنید و سس کارامل که تو بسته بود رو کف قالب بریزید و بعد مایع کرم رو روش بریزید و قالب رو کنار بزارید.


فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.
تخم مرغ هارو با شکر و‌ وانیل برای چند دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنید و‌در حد مخلوط شدن بزنید.


حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم سه بار الک کنید و به ملات کیک اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید.
ملات کیک رو روی کرم کارامل داخل قالب بریزید و قالبتون رو بزارید توی یه قالبی که یکم بزرگتر از قالب حاوی ملات کیکتونه و تا نصفه قالب آب داخل قالب بزرگتره بریزید و بزارید توی فر تا ۶۰ الی ۷۰ دقیقه اجازه بدین بپزه. با خلال دندون تست کنید اگر چیزی به خلال نچسبید کیک پخته.


فر رو خاموش کنید و اجازه بدین یکم کیک از دما بیافته.. حالا قالب رو همونطوری برای ۸ ساعت بزارید داخل یخچال.
من از شب تا صبح گذاشتم.. بعد با چاقو ‌دور کیک رو آزاد کنید و کیک رو برگردونید توی ظرف سرو و تمام
یعنی بی نظیره طعم این کیک. سس کارامل کیک رو نرم میکنه و ترکیب کاکائو و کارامل کنار هم غوغا میکنه
دیگه نگم براتون که تا نخوری ندانی
درست کنید و‌گنار عزیزانتون نوش جان کنید و لحظات شاد بسازید هر چقدر با بهونه های کوچیک

خروج از نسخه موبایل